Kinezi zainteresirani za hrvatskog kralja e-cigareta

Daria Marenić, marketing manager

Daria Marenić, marketing manager

Na „VapeExpoChina“  sajmu koji se  u Pekingu održavao od 28., do  30.srpnja izlagala je i tvrtka Elda  najveći izvoznik eletronskih cigareta u Europi.

Vlasnik tvrtke Dario Marenić javlja iz Kine kako se tijekom promoviranja svoje tvrtke susreo i s predstavnicima hrvatskog veleposlanstva koje je predvodila Bisera Fabrio.

 

elda (2)” Interes za medijsko predstavljanje čak je pokazala i kineska televizija čime se potvrdilo kako imamo proizvod zanimljiv potrošačima i široj javnosti u svim krajevima svijeta”, kazao je Dario Marenić, ističući kako su već prvog dana sajma postigli  izuzetne poslovne rezultate koji su posljedica velikog interesa na ovom sajmu i na kineskom tržištu uopće.

“Drago nam je da ponavljamo uspjeh iz Frankfurta kada smo proglašeni najboljom tvrtkom u Vape industriji. Posjetitelji iz cijelog svijeta iskazali su ogroman interes za našim proizvodima. Dokazujemo da se iz Hrvatske može napraviti svjetski uspjeh. Nekoliko investitora pokazalo je interes za suradnju s nama”, kazao je Marenić.

VapeChinaExpo je najveći sajam te vrste u Kini. Privlači desetke tisuća kupaca iz cijelog svijeta koji  su zainteresirani za kupnju različitih novih proizvoda, kao što su e- cigarete , e- tekućine, raspršivači , baterije i oelda (4)stali pribor.

Sajam omogućava ključnim igračima na tržištu umrežavanje i trgovinu, različite oblike partnerstva te uvid u najnovije trendove u vape industriji.

 

elda (1)Tvrtka Elda osnovana je 1993. godine s 200 tisuća kuna temeljnog kapitala dok je današnji temeljni kapital 10,500.000,00 HRK. U svojim počecima se bavila proizvodnjom elektroničkih uređaja, a prije sedam godina osnovna djelatnost tvrtke postale su elektronske cigarete. Tvrtka danas izvozi više od 99% svojih proizvoda na strano tržište te osvaja prestižne nagrade u Hrvatskoj i svijetu.

Fenix/Marijana Dokoza

 

Komentari

komentar/a