Prema CRO Demoskopu HSP AS u uzletu

Ilustracija

Ilustracija

Prema istraživanju CRO Demoskopa o preferencijama političkih stranaka i političara za mjesec travanj 2015. godine, HSP AS već se 4. mjesec za redom nalazi u stalnom usponu. Istovremeno tzv. pravaši i oni koji su putem zlouporabe pravaškog programa stekli beneficije i sinekure, a danas pokušavaju prodavati maglu kao filijala engleskih konzervativaca, sukladno svojim kvalitetama i nepostojećem programu tonu i nestaju s političke scene Hrvatske. 

Neki od razloga opstojnosti HSP AS te daljnjeg rasta popularnosti kao stožerne, najsnažnije i jedine parlamentarne pravaške stranke u  Hrvatskoj  jesu kvantiteta i kvaliteta koju HSP AS okuplja, brojnost članstva i pokrivenost terena te svakako dosljedno i vjerodostojno provođenje pravaštva i starčevićanstva. U tom dosljednom i nepokolebljivom ostanku na političkom putu  pravaštva kao jedine izvorne hrvatske političke ideologije prednjače predsjednik stranke prof. Ivan Tepeš te svi ostali stranački dužnosnici i čelnici uključeni u izvršnu vlast na nižim razinama, kao i medijskom predstavljanju i operativnim aktivnostima na terenu.

Anketa je sačinjena na 1300 ispitanika, a objavili su je svi državni elektronski i tiskovni mediji 05.05.2015. godine. Prema istoj Domoljubna koalicija, kada se matematički zbroje svi postoci stranaka koji u nju pripadaju, a HSP AS je strateški partner zasigurno i suvereno pobjeđuju na predstojećim parlamentarnim izborima. Znakovito je da bivša čelnica HSP AS Ruža Tomašić, svojom izdajom pravaštva i okretanjem leđa dojučerašnjim suradnicima i članovima izgubila i zadnju šansu za opstanak na političkoj sceni. Šest mjeseci nakon službenog napuštanja stranke ne nalazi se više među čak ni 23 popularna političara, ali je uspjela naći svoje mjesto među nepopularnim političarima dijeleći tu poziciju s Miloradom Pupovcem, Mirelom Holy i drugima.

Takav rejting se mogao i očekivati. Dok je imala stranačku mašineriju koja je za nju odrađivala posao u Hrvatskoj i Bruxellesu bila je najaktivnija političarka od hrvatskih 12 eurozastupnika, a danas se nalazi na 9. od mogućih 11 mjesta. Ovakvi rezultati jesu i moraju biti pokazatelj ispravnog puta  HSP AS u daljnjem okupljanju političkih istomišljenika u svom političkom projektu Pravaški kišobran te u nezaustavljivoj pobjedi nad aktualnom, nesposobnom, antihrvatskom i antikršćanskom vladom Zorana Milanovića.

Index; N1; Večernji list; Tportal; 24 Sata; Net; HRT;

 

Komentari

komentar/a

Odgovori