Dnevna arhiva: 8. rujna 2016.

ELDA je dodijelila Košarkaškom klubu invalida “Brod” donaciju u iznosu od 6.000 kuna

Dario Marenić, Igor Ograjšek s donacijom, Josip Babić i Bernardin Trenk

Dario Marenić, Igor Ograjšek s donacijom, Josip Babić i Bernardin Trenk

Košarkaški klub invalida “Brod” krenuo je u akciju prikupljanja donacija za kupnju kombi vozila koji je prilagođen osobama s invaliditetom. Tim povodom su se obratili i tvrtki Elda te njenom predsjedniku Uprave Dariu Mareniću.

Dopredsjednik košarkaškog kluba, Igor Ograjšek, navodi kako je Dario Marenić, predsjednik Uprave Elda d.o.o. naišao na njihovo razumijevanje te je donacijom odlučio nesebično pomoći klubu u njegovom neometanom radu.

Igor Ograjšek, dopredsjednik košarkaškog kluba invalida, zatim Josip Babić, tajnik kluba te Bernard Trenk, volonter i član kluba posjetili su dana 8. rujna tvrtku Elda  kako bi se osobno zahvalili na donaciji te poželjeli Eldi uspjeh u daljnjem radu.

Na sastanku s Dariom Marenićem, predstavnici košarkaškog kluba invalida naveli su kako će im donirana sredstva biti od velike pomoći za nabavu kombi vozila.

Klub postoji od 1998.godine i danas broji 29 članova. Dva člana kluba su ujedno i igrači hrvatske reprezentacije,a turniri koje klub organizira su jako poznati i sve popularniji.